ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η φάση που έκρινε το χάλκινο μετάλλιο!

Η Ισπανία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο όμως οι Αυστραλοί "φωνάζουν" για το φάουλ που δόθηκε στον Μιλς κι έδωσε την ευκαιρία στον Ροντρίγκεθ να σκοράρει από τη γραμμή των βολών στα 5" για το φινάλε. Δείτε τη φάση (VIDEO).

Η Ισπανία αναδείχθηκε χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο μετά το 89-88 επί της Αυστραλίας στον μικρό τελικό όμως οι "Boomers" έχουν τρομερά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

"Αυτό είναι το μπάσκετ της FIBA! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τους διαιτητές. Αμφισβητούμενα σφυρίγματα σε όλο το παιχνίδι" εξήγησε ο Άντριου Μπόγκουτ, ο οποίος αποβλήθηκε με 5ο φάουλ στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου.

Οι Αυστραλοί "φωνάζουν" για το φάουλ που δόθηκε στον Μιλς κι έδωσε την ευκαιρία στον Ροντρίγκεθ να σκοράρει από τη γραμμή των βολών στα 5" για το φινάλε. Συγκεκριμένα ο Ισπανός γκαρντ προσπάθησε να σκοράρει με δεξί λέι-απ, έπεσε πάνω στον γκαρντ των Σπερς και οι διαιτητές έδωσαν φάουλ.

Ο Ισπανός με 2/2 βολές έδωσε εκ νέου προβάδισμα με 88-89 στην Ισπανία ενώ η Αυστραλία έκανε λάθος στην τελευταία της επίθεση, για να πάρει έτσι τη νίκη η "φούρια ρόχα".

Δείτε την επίμαχη φάση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ