ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΕΟΕ στήριξε το "Let’s Do It Greece"

Η ΕΟΕ στήριξε το "Let’s Do It Greece"

Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στήριξε πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s Do It Greece” με σύνθημα: "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!"

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έδωσε και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού και της συνεργασίας, συμμετέχοντας στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s Do It Greece” με σύνθημα: "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!"

Ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΕΟΕ συμμετείχαν και στήριξαν τον καθαρισμό που έγινε στον Λόφο του Αρδηττού γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο, μαζί με άλλους εθελοντές και κατοίκους της περιοχής.

Στην αρχή έγινε ενημέρωση και ακολούθησε η συλλογή των αντικειμένων από όλους τους εθελοντές. Χαρτιά, σκουπίδια, παλιά έπιπλα και άλλα απορρίμματα συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν από το Λόφο Αρδηττού, ενώ παράλληλα εστάλη συμβολικό μήνυμα ευαισθητοποίησης του κοινού για περιβαλλοντικές δράσεις.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος δήλωσε για τη συμμετοχή στο Let’s Do It Greece: "Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από μία πανελλαδική περιβαλλοντική δράση που στηρίζεται στον εθελοντισμό. Ενώσαμε έτσι τις δυνάμεις μας, με όλους αυτούς που ονειρεύονται μία καλύτερη Ελλάδα, μέσα από την προσφορά, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα από κοινές δράσεις μπορούμε να περιμένουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ