ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η πλευρά του Σπύρου Καπράλου έχει ενημερώσει την ΔΟΕ για τις διεργασίες που υπάρχουν σχετικά με τις εκλογές με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να ζητά λύση στο θέμα.

Ακέφαλη παραμένει από τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας από το ΣτΕ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητείται λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Σπύρος Καπράλος έστειλε επιστολή στη ΔΟΕ στις 13 Σεπτεμβρίου με την οποία την ενημερώνει για τις διεργασίες που γίνονται, αλλά και την πρόθεση της Πολιτείας να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή στην απάντηση της δεν έκρυψε την επιθυμία της να δοθεί ένα τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση και για αυτό το λόγο είναι θετική στην εμπλοκή της Κυβέρνησης. Βέβαια, στην επιστολή τονίζεται πως αυτή η εμπλοκή πρέπει να συμβεί σεβόμενη πάντα τους κανονισμούς της ΔΟΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου είχε εκλεγεί η πλευρά του Σπύρου Καπράλου με εκείνη του Ισίδωρου Κούβελου να μην κατεβαίνει αφού ο υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΟΕ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Έτσι, ο Ισίδωρος Κούβελος και όσες ομοσπονδίες τον στηρίζουν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και ακύρωσε τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο.

Έκτοτε λύση στο θέμα της προεδρίας της ΕΟΕ δεν έχει βρεθεί με τη ΔΟΕ να χαρακτηρίζει στην επιστολή της τα όσα συμβαίνουν ως "μία ιδιάζουσα κατάσταση".

Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ