Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η ΔΟΕ θέλει λύση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η πλευρά του Σπύρου Καπράλου έχει ενημερώσει την ΔΟΕ για τις διεργασίες που υπάρχουν σχετικά με τις εκλογές με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να ζητά λύση στο θέμα.

Ακέφαλη παραμένει από τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας από το ΣτΕ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητείται λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Σπύρος Καπράλος έστειλε επιστολή στη ΔΟΕ στις 13 Σεπτεμβρίου με την οποία την ενημερώνει για τις διεργασίες που γίνονται, αλλά και την πρόθεση της Πολιτείας να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή στην απάντηση της δεν έκρυψε την επιθυμία της να δοθεί ένα τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση και για αυτό το λόγο είναι θετική στην εμπλοκή της Κυβέρνησης. Βέβαια, στην επιστολή τονίζεται πως αυτή η εμπλοκή πρέπει να συμβεί σεβόμενη πάντα τους κανονισμούς της ΔΟΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου είχε εκλεγεί η πλευρά του Σπύρου Καπράλου με εκείνη του Ισίδωρου Κούβελου να μην κατεβαίνει αφού ο υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΟΕ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Έτσι, ο Ισίδωρος Κούβελος και όσες ομοσπονδίες τον στηρίζουν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και ακύρωσε τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο.

Έκτοτε λύση στο θέμα της προεδρίας της ΕΟΕ δεν έχει βρεθεί με τη ΔΟΕ να χαρακτηρίζει στην επιστολή της τα όσα συμβαίνουν ως "μία ιδιάζουσα κατάσταση".

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Black Friday: Και τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν στο παιχνίδι

Μερίδιο από τα χρήματα που θα δαπανήσουν οι Έλληνες την Black Friday θέλουν να διεκδικήσουν και ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέσω προσφορών

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’

Ετοιμάζονται αυτοί, ετοιμάσου κι εσύ. Γίνονται πράγματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24