ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την "έκαψε" ο έρωτας

Την "έκαψε" ο έρωτας

Η πιο αγαπημένη Ιταλίδα αθλήτρια Καρολίνα Κόστνερ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 16 μηνών γιατί είπε ψέματα για να καλύψει τον πρώην σύντροφο της, Ολυμπιονίκη Άλεξ Σβάρτσερ.

Η Καρολίνα Κόστνερ, "χάλκινη" Ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 16 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, γιατί βοήθησε τον πρώην σύντροφο της και χρυσό Ολυμπιονίκη το 2008 στο βάδην, Άλεξ Σβάρτσερ να καλύψει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πιθανότατα περίμενε αυτή την κατάληξη η 27χρονη, καθώς είχε φροντίσει να ανακοινώσει πως τη φετινή χρονιά δεν θα έκανε αγώνες.

Η Κόστνερ έχει παραδεχθεί πως είπε ψέματα σε ελεγκτή της WADA που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της το 2012, αναζητώντας τον Σβάρτσερ. Είπε ψέματα, απαντώντας πως ο Σβάρτσερ δεν βρισκόταν στο σπίτι της. Η ίδια αρνείται ότι γνώριζε πως ο Σβάρτσερ έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

"Είχα λίγα λεπτά στη διάθεση μου για να αποφασίσω τι να κάνω. Είπα ψέματα γιατί μου το ζήτησε. Δεν τον κάλυψα ποτέ, γιατί δεν γνώριζα τι έκανε", είχε δηλώσει σε συνέντευξη της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Σβάρτσερ βρέθηκε θετικός στην ουσία ερυθροποιητίνη το 2012, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων ετών. Και φυσικά έχασε από τη ζωή του, την Κόστνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ