ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Green σε Irving: "Γιε μου, το έχω ξαναδεί!"

Green σε Irving: "Γιε μου, το έχω ξαναδεί!"

Ο Kyrie Irving είναι on fire στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στο Ρίο ενώ το τρίποντο του γκαρντ των Cavaliers κόντρα στην Αυστραλία θύμισε στον Draymond Green ό,τι έγινε πριν από δυο μήνες στην Oracle Arena (VIDEOS)!

Στο παιχνίδι που ο Carmelo Anthony πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Team USA, ο Kyrie Irving δήλωσε "παρών" στο πιο κρίσιμο σημείο, σκοράροντας ένα μεγάλο τρίποντο που "σφράγισε" τη νίκη επί της Αυστραλίας !

Οι "boomers" μείωσαν σε 90-86 με συνεχόμενα καλάθια του Μιλς ωστόσο ο γκαρντ των Cavaliers ευστόχησε πίσω από τα 6μ.75, έστειλε τη διαφορά στο +7 και "κλείδωσε" τη νίκη των ΗΠΑ που αγνοούν την ήττα σε επίσημο παιχνίδι από την 1η Σεπτεμβρίου 2006, σε εκείνον τον αλησμόνητο ημιτελικό του Μουντομπάσκετ με την Ελλάδα.

Όλα αυτά σχεδόν δυο μήνες μετά το, επίσης, μεγάλο τρίποντο του Irving στην Oracle Arena, όταν σκόραρε μπροστά στον Steph Curry και οδήγησε το Cleveland στην ολική ανατροπή της σειράς με τους Warriors, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα! Από την πλευρά του, ο Draymond Green έζησε ένα ιδιαίτερο déjà vu στο ματς με τους Αυστραλούς, μόνο που αυτή τη φορά είχε τον Irving στο πλευρό του.

"Γιε μου!!! Αυτό το clutch shot μου φαίνεται τόσο-τόσο γνώριμο! Και πολύ πρόσφατο" εξήγησε στο Snapchat, χαϊδεύοντας το κεφάλι του συμπαίκτη του στην Team USA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ