ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκολομέεφ: "Μπορούμε τελικό στα 4Χ100"

Γκολομέεφ: "Μπορούμε τελικό στα 4Χ100"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κολυμβητής, Κριστιάν Γκολομέεφ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά των 50 μέτρων ελεύθερο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη, μίλησε ο κολυμβητής, Κριστιάν Γκολομέεφ, μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά των 50 μέτρων ελεύθερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κούρσα του:" Ήταν μία καλή προσπάθεια, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ωστόσο χάρηκα την κούρσα. Στην έξοδό μου έγινε ένα λάθος και αυτό μου κόστισε και έτσι δεν κατάφερα να κάνω έναν καλύτερο χρόνο σε σχέση με αυτόν του προκριματικού. Η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στα 21 δευτερόλεπτα και 80 εκατοστά, που ήταν ένας χρόνος μέσα στις δυνατότητές μου. Δε μου βγήκε η κούρσα, αλλά δεν πειράζει. Έτσι είναι οι αγώνες, ίσως την επόμενη φορά".

Για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων:" Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Στα 100 μέτρα ελεύθερο τα πήγα πολύ καλά, έκανα πανελλήνιο ρεκόρ και στη σκυτάλη πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση. Γενικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία άλλη εμπειρία και όταν βγαίνεις να αγωνιστείς σου κόβεται η… ανάσα. Τώρα υπάρχει η 4Χ100 μικτή κι αν είμαστε όλοι σε καλή ημέρα ίσως να βγει κάτι καλό και να προκριθούμε στον τελικό. Πάντως θα είναι δύσκολο. Θα το προσπαθήσουμε και ότι βγει".

Για το πόσο δύσκολο είναι ένας Έλληνας να προκριθεί σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στην κολύμβηση:" Δε ξέρω. Βέβαια, τα πάντα είναι δυνατά. Αν είμαστε σε καλή ημέρα, μπορεί και να τα καταφέρουμε".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ