ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάτλιν: "Σε αγαπάω γιε μου"

Γκάτλιν: "Σε αγαπάω γιε μου"

Ο Τζάστιν Γκάτλιν δεν κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιουσέιν Μπολτ από την κορυφή παρόλα αυτά δήλωσε υπερήφανος για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στην κούρσα των 100 μέτρων και το αφιέρωσε στον γιο του.

Μπορεί να μην έκανε την υπέρβαση και να είδε για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια την πλάτη του ανίκητου Γιουσέιν Μπολτ (ήταν 2ος πίσω από τον Τζαμαϊκανό τόσο στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2013 και του 2015), ωστόσο ο Τζάστιν Γκάτλιν έχει κάθε λόγο να διατρανώνει πως έγραψε ιστορία στο Ρίο.

Αφενός έγινε ο πρώτος Αμερικανός αθλητής που κατακτά τρία μετάλλια στην κούρσα των 100 μέτρων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (είχαν προηγηθεί το χρυσό στην Αθήνα το 2004 και το ασημένιο στο Λονδίνο το 2012) και αφετέρου είναι πλέον στα 34 του χρόνια ο γηραιότερος που κατακτά μετάλλιο στην "κούρσα της μίας ανάσας".

Γκάτλιν: "Σε αγαπάω γιε μου"

"Το να τρέχω δίπλα σε αυτούς τους νεαρούς στα 34 μου χρόνια και να καταφέρνω να ανέβω στο βάθρο είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα", δήλωσε ο Γκάτλιν μετά το 9.89 που σημείωσε, για να προσθέσει: "Δουλεύουμε 365 ημέρες το χρόνο για να είμαστε εδώ για 9 δευτερόλεπτα. Αυτό το μετάλλιο ήταν για τον γιο μου. Εάν με παρακολουθεί, σε αγαπώ, γιε μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ