ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάτλιν: "Δεν ξέρω ποια είναι η Λίλι Κινγκ"

Γκάτλιν: "Δεν ξέρω ποια είναι η Λίλι Κινγκ"

Σε δηλώσεις του μετά τα προκριματικά των 100μ. των ανδρών, ο Τζάστιν Γκάτλιν απάντησε στα όσα είχε πει η Λίλι Κινγκ δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης των ΗΠΑ.

" Δεν γνωρίζω ποια είναι η Λίλι Κινγκ". Έτσι απάντησε ο Τζάστιν Γκάτλιν, όταν του ζητήθηκε, μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά των 100μ. των ανδρών, να σχολιάσει τη δήλωση της Λίλι Κινγκ ότι, τόσο ο ίδιος όσο και οποιοσδήποτε έχει βρεθεί ποτέ θετικός σε απαγορευμένη ουσία, δεν πρέπει να συμμετέχει στους Αγώνες.

0 34χρονος σπρίντερ συμπλήρωσε: " Η Κινγκ κολυμπά, δεν είναι αθλήτρια του στίβου, οπότε δεν με ενδιαφέρει". Υπενθυμίζεται ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας έχει πιαστεί ντοπέ δύο φορές στο παρελθόν. Φέτος, ωστόσο, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον Γιουσέιν Μπολτ στην κούρσα της μιας ανάσας.

Ο Γκάτλιν δήλωσε για τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και για τους ελέγχους ντόπινγκ: " Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω επιστρέψει και έχω κάνει ό,τι χρειαζόταν να κάνω. Έχω δουλέψει όπως και κάθε άλλος, έχω ελεγχθεί όπως και κάθε άλλος, και τώρα είμαι πίσω. Πιστεύω στο υπάρχον σύστημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ