ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Gisele's secret...

Gisele's secret...

Η Gisele Bündchen αποφάσισε να αποσυρθεί πέρυσι από τις πασαρέλες (έχοντας 30.5 εκατ. δολ. στον τραπεζικό της λογαριασμό) και να κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις. Για αυτό την είδες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Δες την όμως, και μέσα στα χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2015 -κατά της ιδίας το ρηθέν- το σώμα της, της είπε να σταματήσει τις πασαρέλες. Το άκουσε. Τότε ήταν που η Gisele Bündchen ανακοίνωσε πως θα κάνει επιλεκτικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η παρουσία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Όταν την κάλεσε ο σκηνοθέτης Fernando Meirelles να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο έθνος, είπε αμέσως "ναι". Και όχι, τελικά δεν υποδύθηκε το θύμα ληστείας!

Gisele's secret...

Αυτοί που ξέρουν τη 36χρονη Βραζιλιάνα κούκλα, λένε πως η προσωπικότητα της είναι το πιο δυνατό σημείο που διαθέτει. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, καλής διάθεσης και είναι πάντα έτοιμη να δώσει ζωή στα καμαρίνια. Η ίδια ομολογεί ότι "ποτέ δεν περίμενα ότι θα γίνω μοντέλο. Έγινα και πέρασα πολύ ωραία". Δεν έγινε απλά μοντέλο. Έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο "όχι λόγω της εμφάνισης μου", προσθέτει, "αν μου έλεγαν να βάλω στολή Άγιου Βασίλη και να κάνω κατάδυση, απαντούσε "let's go for it". Δεν παραπονέθηκα ποτέ. Έκανα πάντα ό,τι απαιτούσε η δουλειά και ήθελα να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλιώς δεν το έκανα καθόλου". Να σου δώσω όμως, ένα δείγμα.

Ατζέντης την ανακάλυψε σε εμπορικό κέντρο του São Paulo, στα 14. Αν δεν πιστεύεις στην τύχη, να σου πω ότι βρέθηκε εκεί με την εκδρομή που έκανε το σχολείο της, στην πόλη Horizontina. Ο ειδικός την εντόπισε τη στιγμή που καταβρόχθιζε ένα burger. Εκείνη πήγαινε ήδη ένα χρόνο σε σχολή μοντέλων, μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Patricia. Η ιδέα άνηκε στη μητέρα τους, Vânia Nonnenmacher -τραπεζική υπάλληλος, ενώ ο πατέρας της Valdir ήταν καθηγητής πανεπιστημίου. Όταν ο άνθρωπος του πρακτορείου μοντέλων Elite κάλεσε τη Gisele να υπογράψει συμβόλαιο, η Vânia την έστειλε μαζί με όλες τις αδελφές της! Η Patricia είναι σήμερα η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου της superstar.

Gisele's secret...
© GISELE INSTAGRAM


Οι αδελφές Bündchen τότε...

Gisele's secret...

...και τώρα

Η ίδια επιμένει πως έως τότε ήταν "αγοροκόριτσο". Αν ήταν; Δες.

Gisele's secret...

To 1994 επελέγη να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.Έως τα 18 είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Gisele's secret...

Ήταν αυτή που επανέφερε τις καμπύλες, στα μοντέλα, η πρώτη πραγματική διάδοχος των supermodels που κυριάρχησαν στη δεκαετία του '80. Το 1999 μετείχε για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας της Victoria's Secret. "Άνοιξε" εκείνες του 2000, του 2002, του 2005 και του 2006. Το 2005 ήταν εκείνη που φόρεσε το εσώρουχο των 12.5 εκατ. δολ. (με κεντημένα 2900 διαμάντια και 22 ρουμπίνια).

Gisele's secret...

Aπό το 2000 έως το 2005 ήταν η σύντροφος του Leonardo DiCaprio. Προ αυτού, είχε συνάψει σχέσεις με τον Joao Paulo Diniz (Βραζιλιάνος επιχειρηματίας), τον Josh Hartnett (ηθοποιός), τον Rico Mansur (επιχειρηματίας και παίκτης polo επί χόρτου), τον Kelly Slater (σέρφερ), ενώ τον Δεκέμβριο του 2006 έγινε ένα με τον Tom Brady (εκ των διασημότερων παικτών του NFL), με τον οποίον πατρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δυο παιδιά.

Gisele's secret...

Το 2015 τα κέρδη της έφτασαν τα 44 εκατ. δολάρια. Η δεύτερη της σχετικής λίστας (βλ. "πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα") ήταν η Cara Delevingne, με 9 εκατ. δολ. Τη λες και χαοτική τη διαφορά. Ήταν η 9η σεζόν της Βραζιλιάνας στην κορυφή της κατηγορίας. Τις έκανε δέκα, με την περιουσία της να ξεπερνά τα 400 εκατ. δολ. Eίναι και στο Νο16 της λίστας με τις γυναίκες στο χώρο της διασκέδασης. Είναι οικολόγος, έχει στο σπίτι της κήπο και πριν λίγες ημέρες αγόρασε με το σύζυγο της... αυτό που ακολουθεί (έναν όροφο σε κτίριο που βρίσκεται στην πιο trendy περιοχή της Νέας Υόρκης), στην τιμή των 20 εκατ. δολ.

Gisele's secret...

Για να μπορεί να συντηρεί αυτό το κορμί, μετά και τη γέννηση των παιδιών της, τρώει λαχανικά. Πολλά λαχανικά. Το 80% εξ όσων καταναλώνει κάθε μέρα, είναι... προϊόντα της μάνας γης. Δεν τρώει ζάχαρη, λευκό αλεύρι, μαγειρεύει με λάδι καρύδας, δεν πίνει καφέ, δεν καταναλώνει γαλακτοκομικά και αναψυκτικά. Έως το 2015 είχε εμφανιστεί σε περισσότερες από 350 διαφημιστικές καμπάνιες, 1200 πρωτοσέλιδα περιοδικών και 470 fashions shows.

Gisele's secret...
Gisele's secret...
Gisele's secret...
Gisele's secret...
Gisele's secret...
Gisele's secret...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ