ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί είναι πουά ο Φελπς;

Γιατί είναι πουά ο Φελπς;

Στην κούρσα που έκανε 23 τα ολυμπιακά του μετάλλια -και 19 τα χρυσά- είχε κάτι μοβ βούλες στο σώμα του. Μάθε τι έκανε ο Μάικλ Φελπς και έγινε έτσι.

Δεν είχαν προλάβει να πέσουν στο νερό οι διεκδικητές των μεταλλίων στα 4Χ100 ελεύθερου ανδρών και τα απανταχού media είχαν εστιάσει στις βούλες που είχε στο σώμα του ο Μάικλ Φελπς. Τις είχαν δει και σε άλλους αθλητές των ΗΠΑ. Όταν λοιπόν, τερμάτισαν πρώτες οι ΗΠΑ , οι New York Times πλησίασαν τον αθλητή που αν ήταν χώρα, θα βρισκόταν στην 41η θέση με τα μετάλλια, όλων των εποχών στους -καλοκαιρινούς- Αγώνες (με 23 στο σύνολο, εκ των οποίων τα 19 χρυσά... μέχρι νεοτέρας) και τον ρώτησαν... τι συνέβη.

Όχι δεν είχε μπλέξει σε καβγά με την παρέα του, ούτε... είχε ερωτοτροπήσει με τη σύζυγο του. Είχε κάνει βεντούζες.

Γιατί είναι πουά ο Φελπς;

Μετά την αποκάλυψη, το δημοφιλές μέσο ανέλυσε τι είναι αυτή η μέθοδος και πού βοηθά (βελτιώνει την ελεύθερη ροή του πνεύματος, αφαιρεί τις τοξίνες από τον οργανισμό, μειώνει το οίδημα και τον πόνο, λύνει συμφύσεις, ανακουφίζει ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους, ανακουφίζει το αναπνευστικό κλπ), τονίζοντας πως απαγορεύεται... να το κάνεις μόνος σπίτι -ότι χρειάζεται ειδικός, για να μην πάρεις φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ