ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Φέρτε την Μάρτα να παίξει"

"Φέρτε την Μάρτα να παίξει"

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να νικήσει ούτε το Ιράκ (0-0) για το άθλημα του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με τον Νεϊμάρ να δέχεται έντονη κριτική αλλά και ειρωνεία από φιλάθλους.

Ούτε νίκη, ούτε γκολ για την εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η "σελεσάο" μετά το 0-0 στην πρεμιέρα απέναντι στη Νότιο Αφρική, αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο αποτέλεσμα κι απέναντι στο Ιράκ.

Εύκολος και προφανής στόχος, ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης της ομάδας, Νεϊμάρ. Το κοινό του "Εστάντιο Μανέ Γκαρίνσα", στην Μπραζίλια όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, άρχισε να αποδοκιμάζει τον Βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα, αλλά και να τον ειρωνεύεται.

Το όνομα της καλύτερης ποδοσφαιρίστριας στη Βραζιλία και τον κόσμο, Μάρτα, η οποία έχει κατακτήσει πέντε φορές της Χρυσή Μπάλα, άρχισε να ακούγεται από το βραζιλιάνικο φίλαθλο κοινό που παρευρέθη στο γήπεδο της πρωτεύουσας της χώρας.

"Νεϊμάρ, φύγε", "Μάρτα, έλα εσύ να παίξεις", ακούστηκε μεταξύ άλλων στην εξέδρα του "Εστάντιο Μανέ Γκαρίνσα". Μετά από δύο ματς στον πρώτο όμιλο, στο ποδόσφαιρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Βραζιλία είναι στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς, όσους έχει και το Ιράκ. Πρώτη είναι η Δανία με τέσσερις και τελευταία η Νότιος Αφρική με έναν. Το ματς της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δανία, μοιάζει οριακό για τη "σελεσάο" όσον αφορά στο μέλλον της στη διοργάνωση.

Αντίθετα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της οικοδέσποινας των Ολυμπιακών Αγώνων χώρα, τα πηγαίνει περίφημα. Έχει ήδη μετά από δύο αγωνιστικές έξι βαθμούς, ούσα στην πρώτη θέση και έχουσα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κίνα είναι στη δεύτερη με τρεις βαθμούς, όσους έχει και η Σουηδία στην τρίτη θέση με τη Νότιο Αφρική να είναι χωρίς βαθμό στην τελευταία.

Οδηγός της, η Μάρτα με δύο γκολ και ηγετική παρουσία στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ