ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φερνάντες: "Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου"

Φερνάντες: "Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου"

Η Εθνική Ισπανίας έπειτα από δύο αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά, όμως αυτό δεν φαίνεται να αποθαρρύνει τον Ρούντι Φερνάντες που έδειξε να πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει η κατάσταση

Μετά την Κροατία και η Βραζιλία υποχρέωσε σε ήττα τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ισπανούς. Οι "φούριας ρόχας" έπειτα από δύο αγωνιστικές στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν... λογαριασμό κι έτσι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Τα πράγματα για τους Ίβηρες μπορεί να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελαν, όμως ο Ρούντι Φερνάντες δεν χάνει την πίστη του και μετά το παιχνίδι με τη Βραζιλία δήλωσε: " Δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση, όμως και τέσσερα χρόνια πριν, είχαμε υποστεί ήττες, όμως προχωρήσαμε και πήραμε το αργυρό μετάλλιο. Εχω πίστη στους συμπαίκτες μου. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια".

Ο παίκτης της Ρεάλ, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και με ανάρτηση του στο Twitter ξεκαθάρισε: " Τώρα είναι η στιγμή που κάποιοι κατεβαίνουν από το τρένο. Το καλό είναι πως όλοι συνεχίζουμε και όλοι μαζί πάμε να παλέψουμε".

ΣΚΑΡΙΟΛΟ: "ΑΣΚΗΣΕ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ"

Από την πλευρά του ο προπονητής των Ισπανών, Σέρτζιο Σκαριόλο υποστήριξε: " Όλα εξαρτώνται από εμάς προκειμένου να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια για να δούμε αν θα τερματίσουμε τρίτοι ή τέταρτοι".

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Βραζιλία ο Σκαριόλο σχολίασε: " Αν ο Μαρκίνιος δεν είχε κάνει το φόλοου, θα μιλάγαμε για μια επική νίκη. Το κοινό άσκησε μεγάλη πίεση, όχι τόσο πολύ στους αθλητές, αλλά στους διαιτητές!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ