ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φελπς: "Έκανα όλα όσα ονειρεύτηκα"

Φελπς: "Έκανα όλα όσα ονειρεύτηκα"

Ο Μάικλ Φελπς επικράτησε στα 200μ. μικτή ατομική, έφθασε τα 22 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ομολόγησε πως έκανε όλα όσα είχε ονειρευτεί ως παιδί. (videos)

Αφού παραδέχθηκε ότι το σώμα του πλέον δεν είναι όπως στην ηλικία των 18 ετών αλλά κι ότι απαιτείται περισσότερη ενέργεια όταν βγαίνει από την πισίνα, ο Μάικλ Φελπς ξεκαθάρισε μετά την κατάκτηση του 22ου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες ότι δεν υπάρχει πιο γλυκιά ανταμοιβή από την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο πόντιουμ και υποστήριξε πως είναι χαρούμενος γιατί έκανε όλα όσα ονειρεύτηκε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ: Γιάννης Λαμπίρης

"Είναι λίγο τρελό, αλλά είμαι ήρεμος γιατί έκανα όλα όσα ήθελα πάντα. Όλα ξεκίνησαν από ένα παιδί που απλά δεν φοβόταν. Δε νιώθω το σώμα μου όπως ένας 18χρονος τώρα.

Είναι πιο επίπονο όταν βγαίνεις έξω από την πισίνα. Αλλά είναι τόσο γλυκό να στέκεσαι στο πόντιουμ και να ακούς τον εθνικό ύμνο της χώρας σου να παίζει. Αυτό είναι κάτι που θα μου λείψει. Κάθε φορά που ακούω τον εθνικό ύμνο, μου έρχονται τόσες πολλές σκέψεις στο κεφάλι που κλαίω κάθε φορά", υποστήριξε ο Μάικλ Φελπς, ο οποίος επικράτησε στα 200μ. μικτή ατομική κι έφθασε τα 22 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ