ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Αργεντινός στο διαβατήριο, Βραζιλιάνος στο μπάσκετ!"

"Αργεντινός στο διαβατήριο, Βραζιλιάνος στο μπάσκετ!"

Η Βραζιλία έχει στον πάγκο της τον Αργεντινό προπονητή Ρούμπεν Μανιάνο, ο οποίος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην αποψινή (13/8, 20:15) αναμέτρηση των διοργανωτών με τον Σκόλα, τον Νοτσιόνι και τους υπόλοιπους "γκαούτσος"!

Ο Αργεντινός προπονητής Ρούμπεν Μανιάνο ήταν εκείνος που οδήγησε την "αλμπισελέστε" στο ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις καθώς και στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004.

Από το 2010, εκτελεί χρέη χεντ κόουτς στην εθνική Βραζιλίας, με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παναμερικανικό τουρνουά έναν χρόνο αργότερα και απόψε (13/8, 20:15) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του!

Οι Βραζιλιάνοι έχουν ρεκόρ 1-2 στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο (νίκησαν τη Βραζιλία, ηττήθηκαν από τις Λιθουανία, Κροατία) και απόψε κοντράρονται με τους Αργεντινούς, με τον Μανιάνο να μιλάει για την... ιδιαιτερότητα της στιγμής.

"Η Αργεντινή θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Προσωπικά, έζησα για πρώτη φορά αυτό το περίεργο συναίσθημα το 2010. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε... Συνεχίζω να αισθάνομαι Αργεντινός, δεν έχει αλλάξει κάτι (γέλια). Έχω διαβατήριο Αργεντινής όμως στο μπάσκετ είμαι Βραζιλιάνος. Θα υπερασπιστώ, λοιπόν, 100% τη Βραζιλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ