ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύκολα χωρίς Μπόγκουτ η Αυστραλία

Εύκολα χωρίς Μπόγκουτ η Αυστραλία

Η Αυστραλία επικράτησε εύκολα της Κίνας με 93-68 και εξασφάλισε, ουσιαστικά, τη δεύτερη θέση του Α' ομίλου πίσω από την Team USA. Δεν αγωνίστηκε ο Άντριου Μπόγκουτ για τους "boomers".

Η Αυστραλία ανέβασε την απόδοσή της στο β' ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κίνα και επικράτησε με σκορ 93-68, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και πλέον φουλάρει για τη δεύτερη θέση του Α' ομίλου, πίσω από την Team USA.

Ο Μπέρστοου ήταν πρώτος σκόρερ για τους "boomers" με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ακολούθησε ο Μότουμ (15π.) και οι Μπρόκχοφ, Μπέινς και Άντερσεν που σημείωσαν από 12 πόντους έκαστος.

Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Άντριου Μπόγκουτ ώστε να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας ενώ οι Ντελαβεντόβα, Μιλς δεν έπαιξαν περισσότερο από 20' ο καθένας.

Από την άλλη πλευρά, ο Γι ΖιανΛιαν είχε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ για την Κίνα που κράτησε επαφή με το σκορ ως το ημίχρονο (44-34, 20') ωστόσο η Αυστραλία ανέβαζε όλο και περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο +19 (63-44, 27'30").

Έτσι, λοιπόν, οι Αυστραλοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τις ΗΠΑ, αφήνοντας χωρίς νίκη τους Κινέζους έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στον Α' όμιλο.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 34-44, 50-65, 68-93.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ