ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτρεξαν... μόνες τους και έκαναν τον καλύτερο χρόνο οι Αμερικανίδες

Έτρεξαν... μόνες τους και έκαναν τον καλύτερο χρόνο οι Αμερικανίδες

Η αμερικάνικη ομάδα 4Χ100 των γυναικών έτρεξε μόνη της και πέρασε με τον καλύτερο χρόνο στον τελικό, κάνοντας 41.77. Πλέον, είναι μαζί την Τζαμάικα τα δυο μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο (VIDEO).

Η γυναικεία ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε την ένσταση που κατέθεσε και έτρεξε μόνη της για την πρόκριση στον τελικό. Όπερ και εγένετο και μάλιστα με τον καλύτερο χρόνο.

Κάνοντας χρόνο 41.77 κατάφεραν να μπουν στην τελική 8άδα και πλέον φουλάρουν για το χρυσό μετάλλιο, θέλοντας παράλληλα να επαναλάβουν ό,τι και το 2012 στο Λονδίνο, όπου βρέθηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Θυμίζουμε ότι στα προκριματικά η Άλισον Φίλιξ σκόνταψε πριν την τρίτη αλλαγή, με αποτέλεσμα να της πέσει η σκυτάλη, αλλά παρεμποδίστηκε από αντίπαλό της, όπως έδειξε και το βίντεο, γι' αυτό και δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία.

Για τις ΗΠΑ έτρεξαν οι Τιάνα Μπαρτολέτα, Άλισον Φίλξ, Ίνγκλις Γκάρντνερ και η Μορολέικ Ακινόσουμ. Οι άλλες επτά ομάδες του τελικού είναι οι Τζαμάικα, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Νιγηρία, Τρίνιταντ & Τομπάγκο και Καναδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ