ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμη για την 8άδα του τελικού η εθνική ανσάμπλ

Έτοιμη για την 8άδα του τελικού η εθνική ανσάμπλ

Η εθνική ανσάμπλ θα διεκδικήσει τις επόμενες δύο ημέρες τη συμμετοχή της στον τελικό του ανσάμπλ την Κυριακή (12/8).

Τα νεαρότερα μέλη της ελληνικής αποστολής, τα κορίτσια της εθνικής ανσάμπλ, μπαίνουν την Πέμπτη (9/8) στο... ταπί της διάκρισης στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αρχή θα γίνει με την Πέμπτη (9/8, 14.00) με τον προκριματικό στις 5 μπάλες και την εθνική ανσάμπλ θα συνοδεύει το κομμάτι "Swingin' for the fences" του Γκόρντον Γκούντγουιν.

Την Παρασκευή (9/8,14.00) θα ακολουθήσει ο προκριματικός στις 3 κορδέλες και τα 2 στεφάνια υπό το γνωστό κομμάτι "Nada puede dormir" του Βιθέντε Αμίγο. Από το άθροισμα της βαθμολογίας θα προκύψει η συνολική βαθμολογία. Στον προκριματικό συμμετέχουν δώδεκα ομάδες και το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (12/8) θα πάρουν οι πρώτες οκτώ.

Την εθνική ανσάμπλ απαρτίζουν η Μαριάνθη Ζαφειρίου, η Αλεξία Κυριαζή, η Ελένη Δόικα, η Εύη Λουκάγκου, η Βάσω Ζάχου και η Σταυρούλα Σαμαρά. Τόσο η Σαμαρά, όσο και η Δόικα που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, είναι έτοιμες να αγωνιστούν.

Αναφερόμενη στην επίσημη προπόνηση η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου εξήγησε " η επίσημη προπόνηση μας στις 5 μπάλες πήγε ικανοποιητικά. Εκτελέσαμε δύο φορές το πρόγραμμα μας. Την πρώτη φορά είχαμε μια πτώση, αλλά τη δεύτερη τη "βγάλαμε" χωρίς λάθη. Είμαστε καλά. Εδώ που φτάσαμε τα κορίτσια θα δώσουν ό,τι έχουν. Θα βγάλουν από μέσα τους όλη την ενέργεια που κρύβουν και όλη τη δουλειά που έκαναν επί μήνες. Θα παλέψουμε για την είσοδο στην οκτάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ