ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέμβαση των ειδικών δυνάμεων για... πολιτικό σχόλιο στην τοξοβολία

Επέμβαση των ειδικών δυνάμεων για... πολιτικό σχόλιο στην τοξοβολία

Η κατάσταση στο Ρίο δεν είναι η καλύτερη δυνατή, κάτι που αποδείχθηκε στη διάρκεια του τελικού της τοξοβολίας, όταν οι ειδικές δυνάμεις επενέβησαν για να βγάλουν από το γήπεδο έναν φίλαθλο που έκανε πολιτικό σχόλιο κατά της κυβέρνησης (VIDEO).

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θεωρούνται η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, πλην όμως στη Βραζιλία δεν είναι λίγοι που δεν συμβαδίζουν με αυτή τη λογική. Οι πολέμιοι της κυβέρνησης φωνάζουν για το γεγονός πως το κράτος χρεώθηκε τόσο πολύ για τη διοργάνωση, την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Γι αυτό, έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρχουν... παρατράγουδα.

Τι εννοούμε με τη φράση "όλα τα απαραίτητα μέτρα"; Τις ειδικές δυνάμεις της Βραζιλίας! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως στη διάρκεια του τελικού της τοξοβολίας, υπήρχε άμεση επέμβασή τους όταν κάποιος από το κοινό φώναξε πολιτικό σύνθημα σε βάρος του αντιπροέδρου της χώρας, Μικέλ Τεμέρ. Μόλις σηκώθηκε πανό που έγραφε " Κάτω ο Τεμέρ", οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων εντόπισαν άμεσα τον θύτη και φρόντισαν να του δείξουν πως δεν... σηκώνουν πολλά πολλά.

Τον περικύκλωσαν, του επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στη θέση του κι ακολούθως τον οδήγησαν στην έξοδο από το γήπεδο. Τι κι αν προσπαθούσε να τους πείσει ότι δεν ήταν αυτός που φώναξε τη συγκεκριμένη φράση; Εκείνοι ήταν ανένδοτοι και τον οδήγησαν με το... καλό την έξοδο, κι εν συνεχεία σε αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ