Εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη της TOYOTA

Εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη της TOYOTA

Εντυπωσιασμένα από τη σημερινή επίσκεψή τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο και την Αρχαία Ολυμπία, έμειναν τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και τα στελέχη της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας TOYOTA.

Η επίσκεψη στους τόπους διεξαγωγής των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας έγινε στο πλαίσιο του ταξιδιού στην Αθήνα για την υπογραφή της χορηγικής σύμβασης της ΕΟΕ με την ΤΟΥΟΤΑ που θα γίνει την Παρασκευή στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ημέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου στις 31 Οκτωβρίου 2017 θα παραδοθεί η Φλόγα στη νοτιοκορεάτικη αποστολή για να συνεχίσει το ταξίδι της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιονγκτσάνγκ 2018».

Την ξενάγηση ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, ενώ παρέστη και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Ακολούθησε ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία για να γνωρίσουν από κοντά οι προσκεκλημένοι της ΕΟΕ, τον τόπο που γεννήθηκαν στην αρχαιότητα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στην αρχή έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ στην Αρχαία Ολυμπία αλλά και στο Ιστορικό Αρχείο «Αθήνα 2004», ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση στο Ναό της Ήρας και το Αρχαίο Στάδιο, με όλους να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για την επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος είπε: "Είναι μεγάλη η χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ, στην ιερή γη της Αρχαίας Ολυμπίας και, μάλιστα, σε μία επίσκεψη που έχει σημαντικό περιεχόμενο. Είμαστε εδώ με τα στελέχη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και με τους ανθρώπους της ΤΟΥΟΤΑ, που έχει γίνει παγκόσμιος Χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους. Θέλουμε να τους δείξουμε τον εκπαιδευτικό ρόλο που έχει αυτό εδώ το ίδρυμα, να τους δείξουμε το Αρχαίο Στάδιο, αλλά και τις ομορφιές της Ολυμπίας, με την παρότρυνση να το χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο, τόσο η TOYOTA, όσο και η ΔΟΕ, η οποία συμβάλλει και οικονομικά για να συντηρούμε τις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας".

Εκ μέρους της TOYOTA μίλησε ο Luca Neyroz: "Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά του Ολυμπισμού και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε Top Partner της ΔΟΕ, γιατί η ΤΟΥΟΤΑ ως εταιρεία έχει τις ίδιες αξίες που έχει το Ολυμπιακό κίνημα. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και την πρόκληση, αξίες που είναι στην καρδιά της ΤΟΥΟΤΑ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

BINTEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

Καρέ - καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media. Η πομπή με τις μοτοσυκλέτες. Πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού. Η «απόδραση» της ΕΛΑΣ και ο ρόλος του επικεφαλής των κουκουλοφόρων.

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Πορνεία στην Ευρώπη: Πού είναι παράνομη και τι ποινές ισχύουν το 2017

Ποινολόγιο πορνείας: Σε ποια χώρα της Ευρώπης το πρόστιμο για πορνεία είναι 8 ευρώ και σε ποια φυλάκιση έως 3 χρόνια

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24