ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη Βραζιλία για Λόχτι και Φέιγκεν

Εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη Βραζιλία για Λόχτι και Φέιγκεν

Δικαστής του Ρίο επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη Βραζιλία στους Αμερικανούς κολυμβητές, Λόχτι και Φέιγκεν, για αντικρουόμενες καταθέσεις. Στις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη οι δύο αθλητές.

Εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα εξέδωσε Βραζιλιάνος δικαστής για τους Ράιαν Λόχτε και Τζέιμς Φέιγκεν, με τον ισχυρισμό ότι οι δύο Αμερικανοί κολυμβητές έδωσαν αντικρουόμενες καταθέσεις σχετικά με τη ληστεία της οποίας φέρεται να έπεσαν θύματα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Ρίο.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας "O'Globo", που προσθέτει ότι ο Λόχτε έχει ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ, πριν εκδοθεί η απαγόρευση, ενώ παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται ο Φέιγκεν.

Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας αιτήθηκαν την έκδοση εντάλματος έρευνας και σύλληψης των δύο αθλητών, προκειμένου να εντοπίσουν το κινητό τηλέφωτο του Φέιγκεν και να εξακριβωθεί μέσω αυτού πού βρίσκονταν οι δύο κολυμβητές το επίμαχο βράδυ. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι δύο Αμερικανοί, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής είχαν πάρει ταξί για να επιστρέψουν στο Ολυμπιακό Χωριό, από πάρτι όπου είχαν πάει στην πόλη.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, ένοπλοι άνδρες που έφεραν αστυνομικά σήματα τους σταμάτησαν, τους έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο, τους υποχρέωσαν να πέσουν στο έδαφος και απαίτησαν να τους δώσουν τα πορτοφόλια και τα αντικείμενα αξίας που είχαν μαζί τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ