ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση της ΕΟΕ στην Ένωση Κεντρώων

Ενημέρωση της ΕΟΕ στην Ένωση Κεντρώων

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων της Βουλής ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης υποδέχτηκαν εκπροσώπους της Ένωσης Κεντρώων.

Με αντιπροσωπεία του κόμματος της Ένωσης Κέντρου συναντήθηκαν, σήμερα στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων της Βουλής και την αντιπροσωπεία της Ένωσης Κεντρώων αποτελούσαν ο βουλευτής και Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού Μάριος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του, Σία Πάστρα και Κωνσταντίνος Κατωπόδης.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και παρουσιάστηκαν οι δράσεις που θα κάνει στη συνέχεια η νέα διοίκηση, ενώ συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να παραμεληθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, ενόψει της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», ενώ τόνισαν ότι, παρά την κρίση, πρέπει να συνεχίσει να ενισχύεται ο αθλητισμός στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ