ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση Κούβελου στις Ομοσπονδίες ενόψει Ρίο

Ενημέρωση Κούβελου στις Ομοσπονδίες ενόψει Ρίο

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για όλα τα θέματα που αφορούν τους αγώνες.

Ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών, είχε ο Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» Ισίδωρος Κούβελος, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Η συνάντηση έγινε στην έδρα της Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσία του Προέδρου Σπύρου Καπράλου και του τεχνικού συμβούλου Στράτου Καρέτου.

Στην αρχή της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΕΟΕ καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών και τους συνεχάρη για την πρόκριση των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ευχήθηκε να καταφέρουν κι άλλοι Έλληνες, να ταξιδέψουν τον ερχόμενο Αύγουστο στο Ρίο.

Ακολούθησε ενημέρωση με προβολή βίντεο και φωτογραφιών για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και τη διαμονή στο Ολυμπιακό Χωριό από τον Ισίδωρο Κούβελο, ο οποίος είχε παρακολουθήσει τον περασμένο Αύγουστο, την ενημέρωση των Αρχηγών Αποστολών που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Επίσης , έγινε και ενημέρωση από την Ιατρική Επιτροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που την αποτελούν οι γιατροί Γιώργος Μαρίνος, Διονύσης Χίσσας και Οδυσσέας Παξινός.

Στην ενημερωτική συνάντηση εκπροσωπήθηκαν οι εξής Ομοσπονδίες: Άρση Βαρών, Γυμναστική, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Ιστιοπλοΐα, Καλαθόσφαιρα, Κολύμβηση, Κωπηλασία, Ξιφασκία, Πάλη, Πετοσφαίριση, Ποδηλασία, Πυγμαχία, Στίβος, Σκοποβολή, Τζούντο, Τοξοβολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ