ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλάχος: "Ο Ολυμπιακός θα έχει την τιμητική του στο Ρίο"

Βλάχος: "Ο Ολυμπιακός θα έχει την τιμητική του στο Ρίο"

Ο Θοδωρής Βλάχος και ο Δημήτρης Κραβαρίτης μίλησαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την προσπάθεια της Εθνικής πόλο Ανδρών, η οποία θα έχει... χρώμα ερυθρόλευκο.

Υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, η Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών εξασφάλισε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν που διεξήχθη πέρυσι, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο προπονητής των Πειραιωτών και ομοσπονδιακός τεχνικός μαζί με τον επίσης "ερυθρόλευκο" βοηθό του, Δημήτρη Κραβαρίτη, μίλησαν στο osfp.gr για την επικείμενη συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

'Η Εθνική ομάδα ταξιδεύει με όνειρα, φιλοδοξίες και δυνατότητες στο Ρίο. Υπάρχει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που σε αυτό είναι και η Ελλάδα όπου όλοι είναι πολύ κοντά να κατακτήσουν ένα μετάλλιο. Δεν σκεφτόμαστε μόνο αυτό και ταξιδεύουμε χωρίς οι προσδοκίες όλων των Ελλήνων να βαραίνουν τα χέρια μας.

Προσωπικά θέλω όλοι οι αθλητές μου να είναι υγιείς, να χαρούν κάθε στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων και κάθε παιχνίδι και να καταφέρουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Ολυμπιακός θα έχει την τιμητική του στο Ρίο, μιας και θα εκπροσωπηθεί όχι μόνο από την πλειοψηφία των Ελλήνων διεθνών αλλά και από τους τέσσερις ξένους μας που αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες και συνολικά από 30 εκπροσώπους σε όλα τα αθλήματα!", είπε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, είπε με τη σειρά του: "Φεύγουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να συμπληρώσουμε τον Ολυμπιακό κύκλο. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μετάλλιο από το να είσαι εκτός 8άδας είναι κοντά. Ελπίζουμε να είμαστε στα μετάλλια.

Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε εκεί. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος οργανισμός τα νούμερα, οι αριθμοί, οι τίτλοι, οι αθλητές που τον εκπροσωπούν σε αυτούς τους αγώνες, μιλάνε από μόνοι τους. Είναι ίσως το μεγαλύτερο σωματείο στον κόσμο σε όλα τα σπορ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ