ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλάχος: "Δε θέλω να βάζω το μυαλό μου να ονειρεύεται μακριά"

Βλάχος: "Δε θέλω να βάζω το μυαλό μου να ονειρεύεται μακριά"
EUROKINISSI

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά κυρίως από την εμφάνιση της Εθνικής πόλο στο παιχνίδι με τη Βραζιλία (9-4), εμφανίστηκε ο Θόδωρος Βλάχος λίγο μετά τη λήξη του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο, αλλά κυρίως από την εμφάνιση της Εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών στο παιχνίδι με τη Βραζιλία ( 9-4), εμφανίστηκε ο Θόδωρος Βλάχος λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε αρχικά: "Αυτή η νίκη σήμανε πρόκριση για εμάς στην επόμενη φάση. Εχουμε ακόμη ένα ματς, με την Αυστραλία, για τον όμιλό μας, μπορούμε κι από αυτό να βγάλουμε συμπεράσματα, όμως κυρίως θα μάθουμε από την τελευταία αγωνιστική ποιον θα έχουμε αντίπαλο στα χιαστί της οκτάδας. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά και θέλουμε να "διαβάσουμε" καλά τον αντίπαλό μας στα προημιτελικά για να καταφέρουμε την πρόκριση και στην τετράδα".

Ο προπονητής της Εθνικής δεν έκρυψε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του κάνουν όνειρα για μία θέση στο βάθρο, έσπευσε όμως να προσθέσει ότι "... ονειρευόμαστε να παίζει η ομάδα μας με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Με πάθος και με πειθαρχία. Αν τα κάνουμε όλα αυτά σε κάθε παιχνίδι, θα καταφέρουμε κάτι. Δε θέλω να βάζω το μυαλό μου να ονειρεύεται μακριά. Κάθε βήμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το χιαστί παιχνίδι".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ