ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το backstage του τηλεοπτικού σποτ του Stoiximan.gr!

Το backstage του τηλεοπτικού σποτ του Stoiximan.gr!

Απολαύστε το video με τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που υποστηρίζονται από τον Stoiximan και θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Βάσω Βουγιούκα, η Βασιλική Μιλλούση, η Άννα Κορακάκη, η Ράνια Ρεμπούλη, ο Κυριάκος Ιωάννου και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχοντας στο πλευρό του την Stoiximan.

Με σύνθημα το "ένα μαζί σου", η Stoiximan, η εταιρεία που στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, ευχήθηκε καλή τύχη στα μέλη της αποστολής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στη Βραζιλία.

Πέρα από το εντυπωσιακό video της Stoiximan ενόψει Ρίο, μπορείτε να απολαύσετε και τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ, στα οποία πρωταγωνιστούν οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας που υποστηρίζονται από την εταιρεία.

Ένας αγώνας κι ένας άνθρωπος αρκούν για να εξαφανίσουν ό,τι μας χωρίζει. Και τότε μια ολόκληρη χώρα μπορεί να γίνει ένα. Ένα στην ελπίδα, τη χαρά, το αίσθημα της υπερηφάνειας. Αυτός ο αγώνας πλησιάζει κι ας είναι χιλιόμετρα μακριά. Όσο για τον άνθρωπο, αυτός ήταν πάντα εδώ. Γι’ αυτό γινόμαστε ένα μαζί σου. Όλη η Ελλάδα ένα.

Τα γυρίσματα του σποτ...

... και το video για τους Αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ