ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στεφανίδη: "Θα το καταλάβω στην απονομή!"

Στεφανίδη: "Θα το καταλάβω στην απονομή!"

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, εξήγησε ότι δεν πρόλαβε να σκεφτεί πολλά στο άλμα που έκρινε το μετάλλιο, με την κάμερα του Sport24.gr να καταγράφει όσα δήλωσε (VIDEO).

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το πρώτο χρυσό της Ελλάδας στο επί κοντώ, αλλά και το πρώτο μετάλλιο που έχει πάρει Ελληνίδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα του στίβου ωστόσο παραδέχτηκε ότι θα συνειδητοποιήσει τι πέτυχε την ώρα της απονομής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Γιάννης Λαμπίρης

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νομίζω ότι θα μου πάρει αρκετό καιρό! Θα με βοηθήσει η... απονομή! Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κέρδισα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από ένα μήνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Βασικά, είμαι έτοιμη για ύπνο (γέλια)" εξήγησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την κάμερα του Sport24.gr να καταγράφει όσα δήλωσε.

Εν συνεχεία μίλησε για την κίνησή της να αποφύγει να δει το τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας αντιπάλου της: "Γενικότερα, δεν κοιτάω τα άλματα των αντιπάλων μου για πολλούς λόγους κι όχι από αγωνία. Είχα άγχος, αλλά όσο άγχος έχω σε κάθε περίπτωση".

Έχει σκεφτεί το συναίσθημα που θα βιώσει την ώρα της απονομής; "Δεν έχω σκεφτεί ακόμα πώς θα είναι η στιγμή της απονομής!".

Όσο για το δικό της άλμα που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο; "Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ πολλά πράγματα στο τελευταίο άλμα. Ήμουν λίγο απογοητευμένη γιατί ήταν ένα ύψος το οποίο «είχα» κι έκανα αρκετά καλά άλματα. Ήμουν σίγουρα ήδη ευτυχισμένη και με το ασημένιο μετάλλιο".

Αλήθεια, υπήρξε στιγμή που να πίστεψε ότι ενδεχομένως θα χάσει το χρυσό; "Πίστεψα ότι ενδεχομένως να χάσω το μετάλλιο, τελείως! Όχι μόνο το χρυσό. Ήταν ύψη που είχα κάνει πολλές φορές φέτος και γι' αυτό λέω πάντα ότι σημασία έχει η σταθερότητα. Το 4.85 ήταν άλμα μεταλλίων, σίγουρα".

Τέλος αφιέρωσε την επιτυχία στον σύζυγό της και εξήγησε τον λόγο: "Το αφιερώνω στον άντρα μου γιατί έχω πει ότι όσο έχω δουλέψει εγώ φέτος, έχει δουλέψει κι αυτός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ