ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρούνιας: "Η ώρα έφτασε, πάμε Ελλαδάρα μου"

Greece's Eleftherios Petrounias performs on the rings during the artistic gymnastics men's qualification at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 6, 2016. (AP Photo/Julio Cortez)
Greece's Eleftherios Petrounias performs on the rings during the artistic gymnastics men's qualification at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 6, 2016. (AP Photo/Julio Cortez) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μήνυμά του στο Facebook, ο Λευτέρης Πετρούνιας προανήγγειλε τον τελικό του στους κρίκους αύριο (15/8, 20:00) και έδειξε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Ανυπόμονος για τον τελικό στους κρίκους όπου έχει περάσει με την δεύτερη καλύτερη επίδοση, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας και το εξέφρασε με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Facebook. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα δώσει τα πάντα για παρουσία στο βάθρο των νικητών, όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

"Η ώρα έφτασε!!! Αύριο 20:00 η ώρα Ελλάδος παρακολουθήστε ζωντανά τον τελικό των κρικων στους Ολυμπιακους Αγώνες του Ρίο!! Πάμε Ελλαδαρα μου!!", έγραψε ο Πετρούνιας, με την ευχή όλων μας να καταφέρει να πάρει το χρυσό μετάλλιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ