ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρούνιας: "Δεν άντεξα, με πήραν τα δάκρυα"

Πετρούνιας: "Δεν άντεξα, με πήραν τα δάκρυα"
Πετρούνιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περιέγραψε στο Sport24.gr πώς ένιωσε τη στιγμή που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους κρίκους, στο Ρίο: "Δεν άντεξα από τη συγκίνηση". (VIDEO).

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μίλησε στο Sport24.gr ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής είπε στον απεσταλμένο μας Γιάννη Λαμπίρη ότι η πίεση ήταν τεράστια, αλλά ότι η στιγμή που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου ήταν φανταστική.

"Είναι η υψηλότερη βαθμολογία που μπορεί να μπει σε αυτό το όργανο. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Εκεί στοχεύαμε από τον προκριματικό και μετά, σε μία εκτέλεση που θα μου έδινε αυτόν τον βαθμό. Το είχαμε ξανακάνει με τον κ. Ράφτη και μπορέσαμε να το επαναλάβουμε" είπε αρχικά.

- Πώς ήταν η στιγμή που ανέβηκες στο πρώτο σκαλί και πήρες το χρυσό μετάλλιο; Ήταν τόσο όμορφη όσο το φανταζόσουν;

"Είναι ακόμα πιο όμορφη. Φανταστική, δεν άντεξα από τη συγκίνηση, με πήραν τα δάκρυα".

-Ήσουν πραγματικά ήρεμος. Σαν να ήταν μια ακόμα μέρα στη δουλειά. Είναι έτσι ο χαρακτήρας σου;

"Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, αλλά πιέστηκα, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Μόνο έτσι θα ερχόταν το αποτέλεσμα. Η πίεση ήταν τεράστια".

- Το μετάλλιο που είναι αφιερωμένο;

"Στον πατέρα μου, στη μητέρα μου που είναι εδώ, στον προπονητή μου που έχει πιστέψει σε εμένα. Και στον κ. Παξινό που πίστεψε σε εμένα και σε όλους τους ανθρώπους της ΕΓΟ. Αλλά και φυσικά στη χώρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ