ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρών στο Ολυμπιακό Γκαλά ο Πετρούνιας

Παρών στο Ολυμπιακό Γκαλά ο Πετρούνιας
EUROKINISSI

Η κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλάζει τα πλάνα του 26χρονου πρωταθλητή, αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του από το Ρίο. Θα δώσει το παρών στο Ολυμπιακό Γκαλά.

Η κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλάζει τα πλάνα του 26χρονου πρωταθλητή, αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του από το Ρίο.

Η παρουσία του Έλληνα "άρχοντα των κρίκων" στο Ολυμπιακό Χωριό αναμένεται να παραταθεί μέχρι το τέλος των Αγώνων, αφού μάλιστα θα κληθεί να παρουσιάσει ξανά το εκπληκτικό πρόγραμμά του στην Ολυμπιακή Αρένα, στο πλαίσιο του αγώνα επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι, σε δύο σκέλη (Τετάρτη 17/08, 17:00 - 18:30 και 21:00 - 22:30 ώρα Ελλάδας).

Η ελληνική ομάδα καταβάλλει προσπάθειες, έτσι ώστε να αλλάξει τα εισιτήρια επιστροφής του Πετρούνια στην Αθήνα, αφού η αναχώρησή του από το Ρίο ήταν προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι (Τετάρτη 17/08) και βάσει αυτού του πλάνου θα έφτανε στο "Ελ. Βενιζέλος" το πρωί της Πέμπτης (18/08).

Στο Γκαλά των νικητών της ενόργανης γυμναστικής είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν όλοι οι θριαμβευτές του Ρίο, οι οποίοι θα εκτελέσουν τα προγράμματά τους χωρίς το άγχος της βαθμολόγησης και χωρίς κριτές, με μοναδικό έπαθλο το χειροκρότημα των θεατών και έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμα πιο τολμηρές και θεαματικές ασκήσεις.

Το μουσικοχορευτικό σόου είθισται να συμπληρώνουν διάσημοι τραγουδιστές και χορευτές, κάνοντας τα εισιτήρια για το Γκαλά της γυμναστικής από τα πλέον περιζήτητα, παρότι δεν περιλαμβάνεται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Ολυμπιακό Γκαλά της γυμναστικής καθιερώθηκε το 1996 και από τότε πραγματοποιείται έπειτα από την ολοκλήρωση των τελικών οργάνων, σε κάθε Ολυμπιακή διοργάνωση, με μοναδική εξαίρεση τους Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ