ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τανβιριγιαβετσακούλ αντίπαλος του Γκιώνη

Ο Τανβιριγιαβετσακούλ αντίπαλος του Γκιώνη
Γκιώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αποτέλεσμα - έκπληξη προέκυψε ο αντίπαλος του Παναγιώτη Γκιώνη στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Θα είναι ο Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη.

Κόντρα στον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ θα τεθεί αντιμέτωπος ο Παναγιώτης Γκιώνης στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, στο πινγκ πονγκ. Ο Ταϊλανδός απέκλεισε στον 1ο γύρο με 4-1 σετ τον Ινδό Σουμαγίτ Γκος! Το νούμερο 181 της παγκόσμιας κατάταξης απέδωσε καταπληκτικά από τη θέση του αουτσάιντερ και κατέβαλλε το νούμερο 65, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει καλό ρυθμό (11-8, 11-6, 12-14, 11-6, 13-11)!

Ο Ταϊλανδός απέκλεισε στον 1ο γύρο με 4-1 σετ τον Ινδό Σουμαγίτ Γκος! Το νούμερο 181 της παγκόσμιας κατάταξης απέδωσε καταπληκτικά από τη θέση του αουτσάιντερ και κατέβαλλε το νούμερο 65, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει καλό ρυθμό (11-8, 11-6, 12-14, 11-6, 13-11)!

Ο Γκιώνης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/8, 16:00) τον Παντασάκ (με το μικρό του όνομα φωνάζουν όλοι τον Ασιάτη, κάτι λογικό με το επίθετο - γλωσσοδέτη) και το ματς γίνεται στο τραπέζι 2. Το βράδυ βρέθηκε στο γυμναστήριο με τον προπονητή του Κώστα Βατσακλή και τον βοηθό του στην προπόνηση Τάσο Ρηνιώτη ακριβώς για να δει την αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπάλων του.

Σχημάτισε εικόνα και για τον Παντασάκ, τον οποίο επίσης δεν γνωρίζει καλά και στις ώρες που απομένουν θα κοιτάξει να παρουσιαστεί έτοιμος από κάθε άποψη.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ