ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μερούσης: "Το πάλεψα και νιώθω ευλογημένος..."

Μερούσης: "Το πάλεψα και νιώθω ευλογημένος..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χριστόφορος Μερούσης έκανε την δική του αποτίμηση για την προσπάθεια που κατέβαλε στον Μαραθώνιο, όπου τερμάτισε στην 116η θέση, με χρόνο 2 ώρες 29 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Έδωσε τη μάχη του και αισθάνεται ευλογημένος.

Την δική του μεγάλη προσπάθεια έδωσε ο Χιώτης Μαραθωνοδρόμος, Χριστόφορος Μερούσης, ο οποίος στα 34 του χρόνια εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατετάγη 116ος στον Μαραθώνιο του Ρίο με χρόνο 2 ώρες 29 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Στον τερματισμό περίμενε και τον έτερο Έλληνα αθλητή, Μιχάλη Καλομοίρη, που τερμάτισε με χρόνο 2:37:03. Ο ίδιος, μέσω της προσωπικής του σελίδας, έκανε την δική του αποτίμηση, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε, όμως αισθάνεται ευλογημένος που πήρε μέρος και τερμάτισε στον αγώνα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θα συνεχίσει τη μεγάλη του προσπάθεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Χίο, για νέους στόχους και όνειρα και να τιμά με την προσπάθειά του, τους συντοπίτες του, την οικογένεια του και τους φίλους του.

Στην προσωπική του σελίδα ανέφερε:

"Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για σήμερα! Μου δώσατε απίστευτη δύναμη...σίγουρα και εγώ ήθελα κάτι καλύτερο με βάση τις δυνατότητες μου και την προπόνηση που έβγαλα! Τα πράγματα όμως ήταν δύσκολα όπως και οι συνθήκες στον αγώνα! και λόγω προβλήματος που με επηρέασε πολύ τελικά και χρειαζόταν αγωγή με αντιβίωση, (την οποία δεν πήρα) αρκούμαι στον τερματισμό μου που ήταν και το μεγάλο μου όνειρο!

Το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις όμως... Ποτέ δεν είπα ότι πάω για μετάλλια ούτε ήθελα να δημιουργήσω προσδοκίες που δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω! Χαίρομαι που αγωνίστηκα στα 34 μου σε μια Ολυμπιάδα και νιώθω ευλογημένος! Όσοι ξέρουν, ξέρουν!

Εγώ θα συνεχίσω την μεγάλη μου προσπάθεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Χίο για νέους στόχους και όνειρα και να τιμώ με την ταπεινή μου προσπάθεια εσάς, τους συντοπίτες μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου! Σήμερα έκανα ένα μεγάλο όνειρο μου πραγματικότητα !Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα...στο επανιδείν...".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ