ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινάει το Ολυμπιακό όνειρο

Ξεκινάει το Ολυμπιακό όνειρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ειρήνη Βασιλείου θα είναι η πρώτη αθλήτρια της εθνικής ομάδας στίβου, που θα φτάσει στη Βραζιλία και θα έχει την ευκαιρία να μπει στο Ολυμπιακό χωριό. Τι είπε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα είναι η πρώτη αθλήτρια της εθνικής ομάδας στίβου, που θα φτάσει στη Βραζιλία και θα έχει την ευκαιρία να μπει στο Ολυμπιακό χωριό. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. αναχωρεί την Τρίτη (2/8) για την Βραζιλία προκειμένου να πάρει μέρος στη σπουδαιότερη διοργάνωση του πλανήτη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η 26χρονη θα ταξιδέψει μαζί με τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιάννη Σταματόπουλο και τον εθνικό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συμμετοχή. Νιώθω έτοιμη να δώσω το καλύτερο δυνατό. Μετά το Άμστερνταμ χρειάστηκε να βάλουμε προπόνηση, προκειμένου να διατηρηθώ σε καλό αγωνιστικό επίπεδο", είπε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη και συμπλήρωσε: "Όταν θα τελειώσω τον αγώνα μου στο Ρίο, θέλω να νιώσω πως έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό".

Για την Βασιλείου, η χρονιά αυτή είναι η αρχή μιας νέας σπουδαίας τετραετίας: "Για εμένα αυτή η χρονιά είναι η αρχή αυτών που θα ακολουθήσουν. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Πιστεύω πως έχω μπροστά μου πολλές ακόμη σπουδαίες διοργανώσεις".

Τα μέλη της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες σταδιακά για το Ρίο έως και τις 12 Αυγούστου. Απευθείας στο Ρίο θα ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Νίκος Σκαρβέλης και η Αλεξία Παππά.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ