ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορακάκης: "Σε αυτούς αξίζει ο έπαινος..."

Κορακάκης: "Σε αυτούς αξίζει ο έπαινος..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, με μήνυμά του στο Facebook έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους και αναφέρθηκε σε ποιους πραγματικά αξίζει έπαινος.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώνονται και ο Τάσος Κορακάκης θέλησε να πει το δικό του "μπράβο" στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν τη δική τους μάχη στο Ρίο. Ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, που κατέκτησε το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, αναφέρθηκε σε αυτούς που πραγματικά αξίζει έπαινος για όσα έχουν καταφέρει παρά τις αντιξοότητες.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο για την τιτανια προσπάθεια τους!!! Να τους ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες τους. Ο έπαινος ταιριάζει σ όσους βρίσκονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!!

Το πνεύμα του αθλητή έχει μάλλον εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τα λόγια του Θεόδωρου Ρουζβελτ που είπε: Δεν είναι ο κριτής εκείνος που έχει σημασία ούτε εκείνος που επισημαίνει πώς ο δυνατός παραπάτησε ή σε ποιο σημείο θα μπορούσε κάτι να είχε γίνει καλύτερα.

Ο έπαινος ταιριάζει σε όσους βρίσκονται μέσα στο στίβο. Σε 'κείνους που αγωνίζονται γενναία που αποτυγχάνουν και δεν τα καταφέρνουν ξανά και ξανά.

Σε 'κείνους που νιώθουν ενθουσιασμό και αφοσίωση, που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γνωρίσουν στο τέλος τον θρίαμβο του υψηλού επιτεύγματος και που, στην χειρότερη περίπτωση, αν αποτύχουν, τουλάχιστον θα έχουν αποτύχει σε στιγμές μεγάλης τόλμης. Η θέση τους δεν θα είναι ποτέ πια ανάμεσα σε εκείνες τις δειλές ψυχές που δεν γνωρίζουν μήτε τη νίκη μήτε την ήττα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ