ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορακάκη: "Θέλω να δίνω χαρά στους Έλληνες"

Κορακάκη: "Θέλω να δίνω χαρά στους Έλληνες"

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σκοποβολή, στα 25 μέτρα πιστόλι. Και μίλησε στον απεσταλμένο του Sport 24 Radio στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη.

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έκρυψε τη χαρά της για την πραγματοποίηση του ονείρου της και αναφέρθηκε στις σκέψεις της την ώρα που η αντίπαλος της επιχειρούσε να κάνει την αντεπίθεση.

Κορακάκη: "Θέλω να δίνω χαρά στους Έλληνες"

"Στο 4-6 έλεγα ότι θέλω ένα πόντο για να κερδίσω. Όταν με ισοφάρισε, είπα «Έφτασε η ώρα. Όποια το πάρει τώρα»", ήταν τα πρώτα λόγια της και πρόσθεσε "Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου ο τελικός. Η ταχεία βολή μου δεν ήταν καλή και δεν το περίμενα. 10 σφαίρες πριν τελειώσει ο αγώνας ήμουν κοντά στο να μείνω εκτός τελικού και είπα “Φτάνει μέχρι εδώ. Ξύπνα”. Μπορώ να πω ότι ήταν πιο εύκολος ο τελικός στα 25μ. γιατί απελευθερώθηκα μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ.. Το ότι ειδικά αυτές τις εποχές κάνω χαρούμενους τους Έλληνες και τους προσφέρω ψυχική ανάταση είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πρώτα είναι η οικογένειά μου και μετά αυτό. Δεν θέλω κάτι άλλο. Σε τέτοιες διοργανώσεις, όταν φτάνεις στο βάθρο, όπως έχω ξαναπεί δεν έχει σημασία το χρώμα του μεταλλίου. Χάρηκα όσο και για το χάλκινο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ