ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορακάκη: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω!"

Κορακάκη: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω!"

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με δυο μετάλλια και εξήγησε ότι η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας πριν από δυο χρόνια την έκανε να σκεφτεί να τα παρατήσει (VIDEO)!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, επέστρεψε σήμερα (11/8) από τη Βραζιλία και αναφέρθηκε στις επιτυχίες της, ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους και τόνισε πως μέσα από την επιτυχία της ελπίζει να γίνει πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους .

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τους λόγους που σκέφτηκε να τα παρατήσει, πριν από δυο χρόνια, διευκρινίζοντας πως πείσμωσε περισσότερο έπειτα από όσα προηγήθηκαν.

"Αρκετές φορές ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω! Είναι αλήθεια αυτό... Πριν από δυο χρόνια. Αυτό που με έκανε να το σκεφτώ ήταν θέματα συμπεριφοράς της Ομοσπονδίας. Είχα ατσάλινη θέληση, τίποτα δεν κατάφερε να με πτοήσει και ούτε πρόκειται, ούτε τώρα, ούτε μελλοντικά! Έμεινα, πείσμωσα περισσότερο, οπότε αυτές οι δυσκολίες ίσως με βοήθησαν κιόλας έμμεσα, και κατάφερα αυτά που κατάφερα" εξήγησε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ