ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καγιαλής: "Ήταν ένα όνειρο ζωής"

Καγιαλής: "Ήταν ένα όνειρο ζωής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παύλος Καγιαλής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον άθλο του με τον Παναγιώτη Μάντη, αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας στην ιστιοπλοΐα, Παύλος Καγιαλής, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" μετά την τεράστια επιτυχία του με τον Παναγιώτης Μάντης και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ήταν ένα όνειρο ζωής και αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων αυτό που πετύχαμε. Από το 2004. Κάναμε πολλή υπομονή. Το πιστέψαμε, το παλέψαμε, είχαμε και αποτυχίες αλλά δικαιωθήκαμε. Η οικογένεια της ιστιοπλοΐας είναι πολύ αγαπημένη και μας υποδέχθηκαν και μας σήκωσαν στα χέρια.

Μετά την τελευταία μέρα που κάναμε τρεις δεύτερες, πιάσαμε τον στόχο για το μετάλλιο. Μπορούσαμε ακόμα και το χρυσό την τελευταία μέρα, κάναμε κίνηση να κερδίσουμε την κούρσα. Μετά όμως πήγαμε για το αργυρό και δώσαμε τη μάχη με τους Αυστραλούς. Ήταν η πρώτη μας Ολυμπιάδα, είχαμε την πίεση και το άγχος.

Λείπουμε πολύ από τις οικογένειές μας. Ταξιδεύουμε πολύ. Η οικογένειες μας και οι πολύ κοντινοί μας μόνο ξέρουν τι θυσίες έχουμε κάνει.

Στη Βραζιλία δεν ήταν όλα άριστα, οι άνθρωποι προσπάθησαν γιατί έχουν πολλά κοινωνικά προβλήματα. Η μαρίνα δεν ήταν έτοιμη για τα σκάφη μας, αλλά είχαμε άριστες καιρικές συνθήκες.

Ο κύριος Λάσκαρης την τελευταία χρονιά στάθηκε δίπλα μας. Χωρίς αυτόν δε θα μπορούσαμε να κάνουμε προετοιμασία, μας στήριξε οικονομικά και ψυχολογικά

Ξέρει τι γίνεται στον αθλητισμό και αυτό είναι προς τιμήν του. Έτσι βρήκε και εμάς. Μιλήσαμε μαζί του. Είχε γενέθλια τη μέρα που πήραμε το μετάλλιο και του ευχηθήκαμε. Ήταν εχθές στο αεροδρόμιο, ενθουσιώδης για να μας υποδεχθεί. Τον ευχαριστούμε πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ