ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η... τιμή της Θεοδωρίδου με τα μετάλλια της Κορακάκη!

Η... τιμή της Θεοδωρίδου με τα μετάλλια της Κορακάκη!

Στο λογαριασμό της στο Facebook, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε φωτογραφία με την Άννα Κορακάκη, αφού οι δυο τους έτυχε να ταξιδέψουν μαζί για Θεσσαλονίκη. Τι έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Από το μακρινό Ρίο στη Ρώμη, από εκεί στην Αθήνα και νέο ταξίδι για Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι το... οδοιπορικό της Άννας Κορακάκη, η οποία επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά τα δυο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ετοιμάζεται για τις διακοπές της, προκειμένου να "γεμίσει τις μπαταρίες της" για τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Στο αεροπλάνο για την συμπρωτεύουσα ήταν και η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έβγαλε φωτογραφία με την 20χρονη πρωταθλήτρια της σκοποβολής και μάλιστα την ανέβασε στο Facebook, συνοδεύοντάς την από ένα μήνυμα για τον άθλο της Δραμινής στη Βραζιλία.

"Η τύχη σήμερα ήθελε να καθίσουμε δίπλα με τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη και γλυκιά, Άννα Κορακάκη, που μας έκανε όλους περήφανους... με τίμησε δίνοντας μου να κρατήσω το χρυσό μετάλλιο... Άννα μου το μέλλον σου ανήκει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ