ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φουντούλης: "Πλέον, έχουμε πλησιάσει την Σερβία"

Φουντούλης: "Πλέον, έχουμε πλησιάσει την Σερβία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο περιφερειακός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη, μετά την ισοπαλία 9-9 με την Σερβία (AUDIO).

Μετά την ισοπαλία 9-9 με την Σερβία για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής πόλο με 4 γκολ, Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στο Ρίο , Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά όσα είπε:

"Για να είμαστε ειλικρινείς, μπήκαμε μέσα με στόχο να κερδίσουμε. Πλέον, έχουμε πλησιάσει την Σερβία, που θεωρείται η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, και ξέραμε ότι μπορούμε να τους πιέσουμε και αγχώνοντας τους, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Παρουσιαστήκαμε με πάθος και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα.

Η αντίδραση της Σερβίας ήταν αναμενόμενη. Η τελευταία αίσθηση είναι λίγο πικρή, επειδή πιστεύω ότι βάσει της απόδοσή μας αξίζαμε και τη νίκη. Προχωράμε. Είμαστε ακόμη στη φάση των ομίλων. Και με νίκη δεν θα γινόταν κάτι, αλλά θα ανέβαινε κι άλλο η ψυχολογία μας.

Οι ομάδες φαίνονται και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα που τα παρατάει. Παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και στόχος μας είναι να βγάζουμε όσα μπορούμε σε κάθε παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ