ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Έπεσε" στην τέταρτη θέση ο Κοκκαλάνης

Athletes of the RS:X men event start their race during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Athletes of the RS:X men event start their race during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Βύρων Κοκκαλάνης μετά την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών της Τρίτης (9/8). Στην 15η θέση "έπεσε" η Αγγελική Σκαρλάτου, ενώ τον δικό του αγώνα ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης, μένοντας στα ρηχά.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε χθες ο Βύρων Κοκκαλάνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σήμερα (9/8) στην 4η ιστιοδρομία των RS:X κινήθηκε στα "ρηχά", καθώς έμεινε στην 11η θέση και στην 5η ιστιοδρομία πήρε την 5η θέση, με νικητή τον Ολλανδό Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε. Έτσι, ο Έλληνας ιστιοπλόος έπεσε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Προηγείται ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ, δεύτερος είναι ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε και τρίτος ο Πολωνός Πιοτρ Μίσκα. Ο Κύπριος Ανδρέας Καριόλου τερμάτισε 10ος στην 5η ιστιοδρομία (η καλύτερη μέχρι τώρα κούρσα του) και στη συνολική κατάταξη βρίσκεται στην 13η θέση.

Μετά την 12η θέση στην 4η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών και την 17η θέση στην 5η ιστιοδρομία, η Αγγελική Σκαρλάτου πήρε την 15η θέση στην 6η ιστιοδρομία, κι έτσι η Ελληνίδα ιστιοπλόος έπεσε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης. Προηγείται η Ιταλίδα Φλάβια Ταρταλίνι, δεύτερη είναι η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα Στεφανία Ελφούτινα.

Πρεμιέρα για τα Finn της ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όμως με τον Γιάννη Μιτάκη να μένει στα... ρηχά. Ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε την 12η θέση στην 1η ιστιοδρομία και δεν τερμάτισε στην 2η, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 36 β.π.

Πρώτος είναι ο Σλοβένος Βασίλι Ζμπόγκαρ με 4 β.π., δεύτερος ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ με 7 β.π. και τρίτος ο Αργεντινός Φακούντο Ολέτσα Μπαζάν με 10 β.π.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ