ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη

Ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη
Γιαννιώτης, μετάλλιο, Ρίο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Βραζιλία κατέθεσαν ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη, προκειμένου να δοθούν δυο χρυσά μετάλλια, και θα περιμένουν την απόφαση των διοργανωτών.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε μετά από συγκλονιστική προσπάθεια το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα με τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Φέρι Βέερτμαν. Για αυτό και τα μέλη της ελληνικής αποστολής μετά την απονομή κατέθεσαν ένσταση για απονομή δυο χρυσών μεταλλίων αφού οι δυο αθλητές είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο. Το σκεπτικό των ανθρώπων της αποστολής έχει να κάνει και με το δεδικασμένο που υπήρξε στην κολύμβηση και στα 100 μέτρα πεταλούδα όπου δόθηκαν τρία ασημένια μετάλλια.

Δύσκολα βέβαια θα βγει κάτι απ' αυτή την ένσταση όπως έλεγε και ο προπονητής του Γιαννιώτη, ο Νίκος Γέμελος, που τόνισε: "Δεν έχουμε τύχη, δύσκολα θα κερδηθεί αυτή η ένσταση" . Μάλιστα και ο Σπύρος Γιαννιώτης είχε τονίσει με δηλώσεις του: "Ο Ολλανδός κέρδισε δίκαια. Η δεύτερη θέση για μένα είναι σαν πρώτη. Νιώθω μέσα μου απίστευτη χαρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ