ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυσκολεύει το μετάλλιο για Κοκκαλάνη ενόψει της medal race

Athletes of the RS:X men event start their race during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Athletes of the RS:X men event start their race during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε ο Βύρων Κοκκαλάνης στα RS:X ανδρών, μετά την ολοκλήρωση της 11ης και της 12ης ιστιοδρομίας. Στην 4η θέση οι Μάντης και Καγιαλής, 19η η Σκαρλάτου.

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε ο Βύρων Κοκκαλάνης στα RS:X ανδρών, μετά την ολοκλήρωση της 11ης και της 12ης ιστιοδρομίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η μέτρια επίδοσή του στις δύο τελευταίες κούρσες, σημαίνει πως μπαίνει με μειονέκτημα στη medal race (01:05 ξημερώματα Δευτέρας).

Ο Κοκκαλάνης έχει 78 βαθμούς ποινής αφού "πέταξε" την κακή του 4η ιστιοδρομία (13ος) ενώ από πάνω του βρίσκονται ο Γάλλος Πιέρ Λε Κοκ (72 β.π.), ο Πολωνός Πιοτρ Μίσκα (70), ο Βρετανός, Νικ Ντέμπσεϊ (44) και πρώτος ο Ολλανδός, Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε, που έχει εξασφαλίσει το χρυσό με μόλις 23 β.π.

Στην 4η θέση οι Μάντης και Καγιαλής

Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης στα 470 ανδρών "έπεσαν" οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, πίσω από τους Κροάτες, Ίγκορ Μάρενιτς, Σίμε Φαντέλα (1η θέση), τους Αυστραλούς, Γουίλ Ράιαν, Μάθιου Μπέλτσερ (2η θέση) και τους Βρετανούς, Λοηυκ Πέισιενς, Κρις Γκρουμπ. Το ελληνικό δίδυμο πήρε την 5η θέση στην 4η ιστιοδρομία και την 13η στην 5η.

Στη 19η θέση η Σκαρλάτου

Στην 19η θέση της γενικής κατάταξης των RS:X γυναικών με 172 β.π. ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της η Αγγελική Σκαρλάτου, μετά την ολοκλήρωση της 11η (20η θέση) και της 12ης ιστιοδρομίας (16η θέση). Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Ρωσίδα, Στεφανία Ελφούτινα, με 55 β.π., δεύτερη είναι η Ιταλίδα, Φλάβια Ταρταλίνι, με 56 β.π. και τρίτη η Ισπανίδα, Μαρίνα Αλαμπάου Νέιρα, με 58 β.π.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ