ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν χαμογέλασε η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά στον Γκιώνη

Δεν χαμογέλασε η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά στον Γκιώνη

Δεν ευνόησε τον Παναγιώτη Γκιώνη η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά. Εφόσον προχωρήσει στους "32", θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα, Τζουν Μιζουτάνι, νούμερο 4 στο Ρίο και 6 στην παγκόσμια κατάταξη. Τι ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Δεν ευνόησε τον Παναγιώτη Γκιώνη η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά. Δεν του χαμογέλασε στην προοπτική να πετύχει τον πρωταρχικό στόχο του, που είναι η είσοδος στη 16άδα, διότι νωρίτερα υπάρχει ο εναρκτήριος αγώνας του κατευθείαν στον 2ο γύρο, όπου με βάση τους δύο πιθανούς αντιπάλους του έχει ξεκάθαρα με το μέρος του τις πιθανότητες πρόκρισης.

Εφόσον προχωρήσει στους "32", θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα, Τζουν Μιζουτάνι, νούμερο 4 στο Ρίο και 6 στην παγκόσμια κατάταξη! Η διαδικασία λοιπόν, που έγινε το μεσημέρι ώρα Βραζιλίας, έφερε ως υποψήφιους αντιπάλους για τον κορυφαίο αμυντικό τον Ινδό, Σουμαγίτ Γκος και τον Παντάσακ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη.

Οι δυο τους θα συναντηθούν το Σάββατο στον 1ο γύρο. Ο Γκος, που είναι το φαβορί του αγώνα, κληρώθηκε αρχικά στα seeding 33-48 του 1ου γύρου. Ο Τανβιριγιαβετσακούλ μπήκε στον προκριματικό γύρο, όμως έχει bye κι έτσι θα πάει αμέσως στην αναμέτρηση με τον Ινδό.

Ο Γκιώνης περιμένει τον νικητή για να τον αντιμετωπίσει την Κυριακή (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ώρα, πάντως γενικά ο 2ος γύρος αρχίζει στις 16:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώνεται στις 22:30). Μετά έρχεται η σύμπτωση, διότι αν επικρατήσει, θα βρει μπροστά του ξανά Ιάπωνα, όπως και το 2012 στον ίδιο γύρο, στο Λονδίνο, που είχε χάσει οριακά 4-3 σετ από τον Κισικάουα.

Τώρα, θα παλέψει με τον Μιζουτάνι, ο οποίος τον έχει νικήσει δύο φορές στις ισάριθμες συναντήσεις τους σε μεγάλη διοργάνωση, αλλά σίγουρα δεν είναι αχτύπητος...

Δεν χαμογέλασε η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά στον Γκιώνη

"Τους Γκος και Τανβιριγιαβετσακούλ δεν τους γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρω να κερδίσω και να προκριθώ στην επόμενη φάση. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο Μιζουτάνι είναι πολύ καλός, με άμυνα και με πολύ καλή τεχνική. Νομίζω ήμουν πολύ άτυχος, γιατί έπεσα στα τέσσερα πρώτα φαβορί. Για την ώρα, όμως, το ξεχνάω και θα προσπαθήσω για την υπέρβαση. Ετσι είναι αυτά... Αλλωστε, αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση", δήλωσε στο ΑΠΕ ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ