ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρνούνται να χάσουν!

Αρνούνται να χάσουν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τέρμα του Άγγελου Βλαχόπουλου στα πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος η Εθνική μας πήρε ισοπαλία 8-8 με τους Ούγγρους σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αρνείται να χάσει! Το μέταλλο της είναι τόσο ισχυρό που πλέον μπορεί να κοιτάει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια. Αυτό έκανε και κόντρα στους Ούγγρους που έπαιζαν ξύλο σε όλο το ματς αλλά με τέρμα του Άγγελου Βλαχόπουλου στα πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος η εθνική μας πήρε την ισοπαλία (8-8).

Το ματς ήταν για γερά νεύρα με τους Ούγγρους να καταφέρνουν να προηγηθούν με 2-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Αλέξανδρος Γούνας έκανε το το 2-2 στα μισά της δεύτερης περιόδου, με τον Έντερλι να διαμορφώνει το 3-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Εθνική μας ομάδα η οποία με ένα επί μέρους 4-2 γύρισε το ματς και προηγήθηκε με 6-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Έτσι, όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο. Οι Ούγγροι με τον Βάμος κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 8-7 με δύο λεπτά να απομένουν για το τέλος. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Εθνική μας δεν θα κατάφερνε να πάρει κάτι από το παιχνίδι ήρθε η γκολάρα του Άγγελου Βλαχόπουλου στα 5'' πριν το τέλος να δώσει ένα μεγάλο βαθμό στην αντιπροσωπευτική μας ομάδα.

Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη αφού όλοι όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως δεν γίνεται να μη σταθούμε στον Κώστα Φλέγκα ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα ματς.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ελλάδα - Ουγγαρία 8-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Οι σκόρερ:

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2

Ουγγαρία: Ζαλνάκι, Χαράι 3, Έρντελι 2, Ντάνιελ Βάργκα 1

Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε η Αυστραλία

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστραλία τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Ιάπωνες. Οι Ασιάτες τα έδωσαν όλα όπως και στο ματς με την Εθνική, αλλά άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο. Από εκεί και πέρα όμως οι Αυστραλοί πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην νίκη με 8-6.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:

Αυστραλία - Ιαπωνία 8-6

Ελλάδα - Ουγγαρία 8-8

Σερβία - Βραζιλία

Η βαθμολογία:

Βραζιλία 4 *

Ελλάδα 4

Αυστραλία 3

Ουγγαρία 3

Σερβία 2 *

Ιαπωνία 0

* Βραζιλία και Σερβία έχουν από ένα ματς λιγότερο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ