ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκλείστηκε η Πρεβολαράκη

Αποκλείστηκε η Πρεβολαράκη

Δεν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στα ρεπεσάζ η Μαρία Πρεβολαράκη, αφού η Γιοσίντα νίκησε τη Βιλεγκράς και έτσι αποκλείστηκε η Ελληνίδα αθλήτρια από τα 53κ. της ελευθέρας πάλης.

Η αναμενόμενη νίκη της Γιοσίντα επί της Βιλεγκάς στα ημιτελικά, υποχρέωσε την Μαρία Πρεβολαράκη να μείνει εκτός διαδικασίας ρεπεσάζ.

Η 33χρονη Γιαπωνέζα κάτοχος τριών χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, στον αγώνα της τετράδας των 53 κιλών, νίκησε 6-0 την αθλήτρια από την Βενεζουέλα με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό, με την αντίπαλό της να πέφτει στον τελικό των ρεπεσάζ όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Να θυμίσουμε ότι η αθλήτρια του Εθνικού ΓΣ, στη φάση των 16 νίκησε 5-1 την Κουμαρί Μπαμπίτα από την Ινδία, όμως στον αγώνα της οκτάδας ηττήθηκε 6-3 από την Βιλεγκάς. Αργότερα σήμερα θα μάθει την τελική της κατάταξη στην κατηγορία.

Η Γιοσίντα, στον τελικό των 53 κιλών θ` αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής, Έλεν Μαρούλις (Ελένη Μαρούλη), η οποία στον άλλο ημιτελικό νίκησε με πτώση την Μάτσον από τη Σουηδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ