ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου
INTIME SPORTS

Το Tweet της Βούλας Παπαχρήστου έθεσε την Ελληνίδα αθλήτρια εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής, Ισήδωρος Κούβελος.

Σάλος προκλήθηκε από το μήνυμα της ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το οποίο σχετίζεται με τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Νείλου!

Το σχόλιο μόνο ως χιουμοριστικό δεν αντιμετωπίστηκε, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικό για μία αθλήτρια που ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να αποκλείσει την Ελληνίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει: " Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου".

Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει ο θόρυβος. Πλέον η ελληνική αποστολή θα αριθμεί 104 αθλητές.

Aνακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΕΓΑΣ καταδικάζοντας τα σχόλια της Βούλας Παπαχρήστου και την παραπέμπει στην Δικαστική Επιτροπή.

" Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ