ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκρηξη και πυροβολισμός στο Ρίο

Έκρηξη και πυροβολισμός στο Ρίο
Έκρηξη, Ρίο

Ισχυρή έκρηξη στο Ρίο, κοντά στο σημείο όπου διεξάγεται ο τελικός της ποδηλασίας δρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, υπό έλεγχο η κατάσταση. Πυροβολισμός στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας!

Κοντά στο σημείο όπου διεξάγεται ο τελικός της ποδηλασίας δρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ακούστηκε ισχυρή έκρηξη. Αμέσως έφτασε στο σημείο ειδική μονάδα εξουδετέρωσης βομβών, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Reuters. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Η ειδική ομάδα, που φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, έκανε εξονυχιστικό έλεγχο κοντά στην εξέδρα του Τύπου, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης. Εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ασφάλεια της διοργάνωσης τόνισε ότι η ομάδα εξουδετέρωσης πυροδότησε ένα αφύλακτο σακίδιο που βρισκόταν κοντά στο σημείο του τερματισμού.

Έκρηξη και πυροβολισμός στο Ρίο

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η τσάντα αυτή ανήκε σε κάποιον άστεγο, ωστόσο, το πρωτόκολλο απαιτεί ότι την καταστροφή κάθε αντικειμένου που δεν έχει κάτοχο.

Πυροβολισμός στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας του Ρίο, όταν μια σφαίρα πυροβόλου όπλου έσκισε την τέντα στο Κέντρο Τύπου και κατέληξε δίπλα στα πόδια ενός φωτορεπόρτερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επέμβουν αμέσως οι Αρχές Ασφαλείας και να προχωρήσουν σε εκκένωση του Κέντρου Τύπου.

«Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις», τόνισε η διευθύντρια του Ιππικού Κέντρου Ανια Κράμπε. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ