ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιαννιώτης

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιαννιώτης
Γιαννιώτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Γιαννιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο πριν τις 12:00 της Πέμπτης (18/8) και αποθεώθηκε από τον κόσμο. "Θέλω να μείνω στον αθλητισμό", δήλωσε.

Με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε στην Ελλάδα ο σπουδαίος Σπύρος Γιαννιώτης, καθώς η πτήση του προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν τις 12:00.

Σε αντίθεση με την Άννα Κορακάκη, τον 36άχρονο αθλητή δεν περίμενε κουστωδία επισήμων όμως ο κόσμος και μέλη της ΚΟΕ που μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο φρόντισαν για μία εντυπωσιακή αποθέωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ ο Σπύρος Γιαννιώτης είπε: " Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Είχα πει κι από πριν πως θα σταματούσα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Νιώθω ολοκληρωμένος σαν αθλητής και θα ήμουν ακόμη και χωρίς το μετάλλιο. Η ολοκλήρωση της καριέρας μου με αυτό το μετάλλιο ήταν ό,τι καλύτερο. Θα μείνω στον αθλητισμό. Είναι μέρος της ζωής μου για 30 χρόνια και θα συνεχίσω από κάποιο άλλο πόστο. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα δούμε".

Για την επιτυχία του, είπε:

"Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου κούρσα κι έδωσα παραπάνω από ό,τι είχα. Έκλεισα τα μάτια μου γιατί ήταν τόσο έντονος ο πόνος, αλλά ήταν μεγάλη και η επιθυμία μου γι’ αυτό το μετάλλιο.

Είναι μια απίστευτη ικανοποίηση. Τόσα χρόνια προσπάθειας και απωθημένου έγιναν πραγματικότητα. Είναι μια δικαίωση για μένα. Όταν προσπαθείς για κάτι κι έρχεται μετά από τόσα χρόνια είναι κάτι μοναδικό. Υπομονή κι επιμονή. Δεν περιγράφεται η χαρά μου. Είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι η καλύτερη στιγμή μακράν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ