ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στα υπερβαρέα ο Ρινέ

Δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στα υπερβαρέα ο Ρινέ

Ο Τεντί Ρινέ διατήρησε τα σκήπτρα στα υπερβαρέα. Ο σημαιοφόρος της Γαλλίας στους Αγώνες του Ρίο, στον τελικό των +100 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά, νίκησε στις παρατηρήσεις τον Ιάπωνα, Χισαγιόσι Χαρασάβα.

Ο Τεντί Ρινέ διατήρησε τα σκήπτρα στα υπερβαρέα. Ο σημαιοφόρος της Γαλλίας στους Αγώνες του Ρίο, στον τελικό των +100 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά, νίκησε στις παρατηρήσεις τον Ιάπωνα, Χισαγιόσι Χαρασάβα, βρέθηκε για δεύτερη σερί διοργάνωση στην κορυφή της κατηγορίας και παράλληλα πρόσθεσε τ' όνομά του στη λίστα των πολυμεταλλιούχων του αθλήματος, αφού εκτός των δύο χρυσών έχει και ένα χάλκινο στο Πεκίνο.

Τέλος, η μονομαχία στον τελικό των ρεπεσάζ ανάμεσα στον δεύτερο Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, τον Ουζμπέκο, Αμπντούλο Τανγκρίεφ και τον χάλκινο του Λονδίνου, τον Βραζιλιάνο, Ραφαέλ Σίλβα, βρήκε νικητή τον δεύτερο με Yuko.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ισραηλινός, Ορ Σασόν. Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο για το Ισραήλ στο Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο μετά το χάλκινο της Γιαρντέν Γκερμπί στα -63κ. γυναικών.

Η πρώτη επτάδα στα υπερβαρέα των ανδρών:

1. Τεντί Ρινέ (Γαλλία)

2. Χισαγιόσι Χαρασάβα (Ιαπωνία)

3. Ράφαελ Σίλβα (Βραζιλία)

3. Ορ Σασόν (Ισραήλ)

5. Αμπντούλο Ταγκρίεφ (Ουζμπεκιστάν)

5. Άλεξ Γκαρσία Μεντόζα (Κούβα)

7. Ρόι Μέγιερ (Ολλανδία)

7. Ιούρι Κρακοβέτσκι (Κιργιστάν)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ