ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη ευκαιρία για Χρήστου

Δεύτερη ευκαιρία για Χρήστου
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Χρήστου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιων στη Ναντζίνγκ. Καλά πλασαρίσματα από όλους τους νέους αθλητές.

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, στην τρίτη ημέρα των 2ων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων "Νanjing 2014". Στην κολύμβηση, η Ελένη Άννα Κουτσουβέλη ήταν 8η στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο με χρόνο 2:15.61.

Επίσης ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον αυριανό τελικό στα 50 μέτρα ύπτιο, τερματίζοντας δεύτερος στον ημιτελικό με 25.63 που ήταν και ο τρίτος καλύτερος μεταξύ όλ ων αθλητών. Στα αγόρια και πάλι, στα 50 μέτρα ελεύθερο, ο Φώτης Μυλωνάς έφτασε ως τον ημιτελικό, όπου ήταν 5ος στην κούρσα του με 23.07.

Στην κωπηλασία, σπουδαία εμφάνιση από την Αθηνά Μαρία Αγγελοπούλου που ήταν πρώτη στον ημιτελικό στο μονό σκιφ με 3:46.82 και αγωνίζεται στον τελικό της Τετάρτης, με πολλές ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Στον μικρό τελικό στη δίκωπο πέρασαν οι Κακούρης και Καραμήτρος τερματίζοντας στην 7η θέση στην κούρσα τους με 3:14.7 Στην ξιφασκία η Θεοδώρα Γκουντούρα στην σπάθη νίκησε την Σις από τη Σενεγάλη με 15-3 και προκρίθηκε στις «8» καλύτερες αθλήτριες, αλλά εκεί έχασε με 15-13 από την Γιαπωνέζα Εμούρα.

Στην ιστιοπλοΐα ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν 27ος στην τρίτη ιστιοδρομία και 29ος στην τέταρτη. Στο mountain bike, ο Νίκος Ζεγκλης δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ